fbpx
/>

Ondersteuning op maat voor dit gezin met kinderen

Bij Pareto ontwikkelt ons team van deskundige adviseurs strategieën op maat voor een vlekkeloze overgang van vermogen. Dat is precies wat we dit koppel met twee kinderen hebben voorgesteld.

“Vanaf onze eerste afspraak hadden we het gevoel dat Pareto onze specifieke zorgen en doelstellingen als ouders begreep. Op basis daarvan hebben ze een strategie op maat ontwikkeld om onze erfgenamen te beschermen”, legt het koppel uit. “Ze boden ons niet zomaar een standaardoplossing, maar hielden rekening met onze hele familie en financiële situatie om echt een persoonlijke strategie te ontwikkelen.”

Deze uitgebreide, persoonlijke aanpak was de sleutel tot een succesvolle vermogensovergang.

Deskundigheid in successieplanning en fiscale optimalisatie

Eén van de grootste uitdagingen voor het echtpaar was de complexiteit van successieplanning. “We hadden het gevoel dat het een onduidelijke en ingewikkelde wereld was en we wisten niet waar we moesten beginnen,” zeiden ze.

Maar bij Pareto konden we het proces veel toegankelijker maken. “Ze waren in staat om ons door de verschillende beschikbare opties te leiden en legden duidelijk de voordelen en implicaties van elke keuze uit. Met hun hulp werd successieplanning minder stressvol.”

Het koppel heeft ook gebruik gemaakt van onze expertise op het gebied van fiscale optimalisatie. “Dit is iets wat we waarschijnlijk over het hoofd hadden gezien als we het alleen hadden moeten doen, omdat we niet over de nodige kennis beschikten,” geven ze toe. “Maar Pareto was in staat om mogelijkheden voor optimalisatie te signaleren die we zelf niet zouden inzien.”

Gemoedsrust hersteld

Toen ze bij ons kwamen, was de belangrijkste zorg van dit koppel om de toekomst van hun kinderen veilig te stellen. En dat is precies waar we hen bij hebben geholpen.

“Dankzij de strategie die ze hebben opgezet, kunnen we er nu met een gerust hart vanuit gaan dat onze kinderen beschermd zijn, wat er ook gebeurt. Pareto is in staat geweest om de financiële toekomst van ons gezin veilig te stellen, met een 100% gepersonaliseerde, op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij onze wensen en behoeften”, zeggen ze. “We hebben de zekerheid dat hun financiële toekomst veilig is, en dat is een enorme last van onze schouders.”

Deze gemoedsrust gaat verder dan alleen financiële zekerheid. “De wetenschap dat we de best mogelijke beslissingen hebben genomen voor de toekomst van onze twee kinderen is een ongelooflijke bron van gemoedsrust,” legt het koppel uit. “We kunnen ons nu concentreren op het heden en volop genieten van ons gezinsleven, zonder zorgen over de toekomst.”

Tot slot

De ervaring van dit koppel is een overtuigend bewijs van het belang van deskundige, persoonlijke ondersteuning als het gaat om de bescherming van erfgenamen. “Als we één advies hadden voor andere ouders, zou het zijn om er niet alleen voor te staan wanneer ze met vragen worden geconfronteerd,” concluderen ze.

Wilt u de toekomst van uw erfgenamen beschermen en tegelijkertijd uw financiële situatie optimaliseren? Laten we samen uw situatie en behoeften analyseren. Onze expertise en persoonlijke aanpak hebben hun waarde al bewezen voor veel families.