/>

Dit product is beschikbaar voor iedereen die in België belasting betaalt, hoe vroeger u begint, hoe beter, want in de loop van de jaren blijft u een kapitaal opbouwen dat samengestelde interest zal opleveren.

In een ideale wereld zou dit soort investering moeten worden gedaan zodra u begint te werken, of zodra u kunt, en dit jaarlijks tot de pensioenleeftijd. U heeft dan twee voordelen, enerzijds het belastingvoordeel van 30% voor een maximum van € 990 voor 2022 of 25% voor een maximum van € 1270 voor 2022 plus gemeentelijke opcentiemen en anderzijds het kapitalisatie-effect.  Dit type belegging kan worden belegd op een veilige manier (tak 21) of op een riskantere manier (tak 23) met een potentieel hogere rentabiliteit op lange termijn, of zelfs een mix van de 2 oplossingen.

MySavings zal u helpen om de oplossing te vinden die past bij uw beleggersprofiel en uw verwachtingen, volgens de geldende normen, en zal u vervolgens producten voorstellen die bij u passen en dit tegen de laagste tarieven van de markt.