fbpx
/>

Het Family Office van Pareto werkt als volgt:

1. De analyse

We beginnen met een gepersonaliseerde analyse van uw situatie en stellen samen met u uw behoeften voor vandaag en morgen vast. Dit omvat een volledige en gedetailleerde studie van uw fiscale en financiële situatie. Uit deze analyse zullen de sterke en minder sterke punten van uw situatie naar voren komen.

Het Family Office is de schakel tussen de vertrouwenspersonen die de familie reeds omringen, zoals de notaris, de accountant, uw bank enz. Dankzij ons overzicht kunnen we de aspecten die deel uitmaken van het inkomen, het pensioen, het vermogen en de nalatenschap diepgaand bestuderen, zodat een beslissing die relevant kan zijn voor één van de pijlers niet ten koste gaat van de algehele optimalisatie die wordt beoogd.

2. De ondersteuning

Eens de analyse is uitgevoerd, stellen we een geïntegreerd plan voor op basis van uw doelstellingen en verwachtingen. Het is concreet, op maat gemaakt, objectief en begrijpelijk.

Dit actieplan is opgesteld in verschillende opeenvolgende fasen. Het zal verschillende oplossingen aanbieden die in nauwe samenwerking met de familie moeten worden uitgevoerd.

Het Family Office begeleidt de familie gedurende verschillende gesprekken om duidelijke uitleg te geven over de voorgestelde oplossingen. Voor elke oplossing is het belangrijk om de voor- en nadelen te belichten.

Voor Pareto is deze ondersteuning een cruciale stap. We stellen vaak vast dat mensen baat hebben bij een analyse en als het ware in de kou staan als de analyse voorbij is. De toegevoegde waarde van Pareto is dat wij u juist ondersteunen bij het implementeren van deze oplossingen.

De menselijke dimensie is essentieel en geeft vorm aan het begrip ‘service’, dat wil zeggen het begeleiden van de familie naar de best mogelijke oplossingen op basis van uw verwachtingen en doelstellingen.

3. De oplossingen

Pareto heeft de missie haar klanten te ondersteunen totdat zij de doelen hebben bereikt die samen werden opgesteld. Daarom is Pareto voor elk van de aangedragen oplossingen een expert op het gebied van:

  • Het opstellen van de juridische documenten die nodig zijn voor de verschillende voorgestelde oplossingen.
  • Het doorverwijzen naar deskundigen die gespecialiseerd zijn in de verschillende vakgebieden (notaris, advocaat, bank, verzekeringsmaatschappij, accountant enz.)
  • We maken er een punt van om onze klanten te begeleiden naar de beste oplossingen voor hen die op de markt beschikbaar zijn.
  • De mensen die wij raadplegen, delen dezelfde waarden, ethiek en klantenservice zoals zij die bij Pareto werken.

Dat is ons engagement.